قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ پرداخت مشروط ۲۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه به مسکن ملی قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت کوییک چند؟ + جدول آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | جزئیات کامل انواع سوت پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵

اقدام به سوداگری در ملک، طلا و خودرو مشمول مالیات است

اقدام به سوداگری در ملک، طلا و خودرو مشمول مالیات است سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس درباره طرح مالیات بر عایدی، گفت: اشخاصی که وارد سوداگری و دلالی در حوزه خودرو، ملک، طلا و ارز شوند مشمول مالیات هستند و بخشی از عایدی‌شان را باید مالیات بدهند تا سرمایه‌های سرگردان سمت این بازارها نروند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایرادات شورای نگهبان نسبت به طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی در جلسات اخیر در صحن مجلس رفع شد، گفت: طرح برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده که در صورت تایید طرح تبدیل به قانون شده و برای اجرا ابلاغ می‌شود.

 

وی با بیان اینکه هدف از این قانون صرفا تنظیم‌گری است، افزود: تجربه بیش از 100 کشور در این زمینه وجود دارد لازم است ما هم آن را اجرایی کنیم.

 

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس درباره این طرح، بیان کرد: کسی که یک خودرو و خانه دارد حتی اگر هر روز آن‌ها را تعویض کند مشمول مالیات بر عایدی نمی‌شود.

 

طغیانی ادامه داد: اشخاصی که وارد سوداگری و دلالی در حوزه خودرو، ملک، طلا، ارز و ... شوند مشمول مالیات هستند و بخشی از عایدی‌شان را باید مالیات بدهند تا سرمایه‌های سرگردان سمت این بازارها نرود و به سمت بازارهای مولد برود.

 

وی با اشاره به جزئیات زمانبندی برای اخذ مالیات از عایدی سرمایه، گفت: این نوع مالیات‌ها در سال اول و سال‌های بعدی متفاوت است به این صورت که در سال اول 35 درصد و در سال‌های بعدی 25 درصد مالیات باید پرداخته شود.

 

وی اظهار با تاکید بر اینکه این نوع مالیات برای بیش از نیاز مصرفی در نظر گرفته شده است، گفت: شخصی که یک خودرو و خانه دارد حتی اگر هر روز این خودرو و خانه را تعویض کند مشمول مالیات بر عایدی نمی‌شود.

 

نماینده اصفهان در مجلس با تاکید بر اینکه اجرای این قانون سبب می‌شود که سرمایه مردم به سمت سوداگری و دلالی نرود و از قاچاق و پولشویی نیز می‌کاهد، گفت: در این قانون مقادیر مشخصی برای خرید و فروش در نظر گرفته شده که مشمول مالیات نمی‌شود.

 

طغیانی با تاکید بر اینکه ما ناگزیر به اجرای این قانون به‌منظور مهار سرمایه‌ها و تورم هستیم، گفت: اگر نتوانیم جریان‌های پولی را در اقتصاد کشور مدیریت کنیم، کاهش تورم و تک نرخی کردن آن امکان پذیر نیست./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار