واریز ۲۷ هزار میلیارد از منابع مرحله چهارم کالابرگ/ میزان کالابرگ دهک‌های اول تا سوم تغییر کرد؟ زمان ثبت‌نام برای شرکت در پیش‌فروش سکه اعلام شد + شرایط ثبت نام جزئیات واریز مرحله چهارم وام ضروری ۵۰۰ میلیونی بازنشستگان قیمت سکه‌های پیش فروش اعلام شد / سکه ۱۰ میلیون تومان ارزانتر از بازار پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ / دلار ۱۰۲ هزار تومان شد ​​وزارت کار برای ثبت نام در طرح اتصال پوشاک اطلاعیه صادر کرد ایران چک ۵۰ هزار تومانی جدید آمد آخرین جزئیات فروش و واگذاری سهام برای پرداخت معوقات بازنشستگان پرداخت معوقات فروردین بازنشستگان حداقل‌بگیر آغاز شد آزادراه تهران - شمال بسته شد؛ مسدودی ۵ روزه برای تعمیرات پیش بینی قیمت دلار ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / دلار ریزشی شد+ قیمت انواع ارزها پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / سکه ۴ میلیون تومان عقب‌نشینی کرد سقوط ۳.۵ میلیون تومانی سکه / طلای ۱۸ عیار ۲.۹ درصد کاهش یافت/ آخرین نرخ دلار در بازار اعمال شرایط جدید صدور و تعداد برگ دسته چک از هفته آتی + جدول

اقدام به سوداگری در ملک، طلا و خودرو مشمول مالیات است

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس درباره طرح مالیات بر عایدی، گفت: اشخاصی که وارد سوداگری و دلالی در حوزه خودرو، ملک، طلا و ارز شوند مشمول مالیات هستند و بخشی از عایدی‌شان را باید مالیات بدهند تا سرمایه‌های سرگردان سمت این بازارها نروند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایرادات شورای نگهبان نسبت به طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی در جلسات اخیر در صحن مجلس رفع شد، گفت: طرح برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده که در صورت تایید طرح تبدیل به قانون شده و برای اجرا ابلاغ می‌شود.

 

وی با بیان اینکه هدف از این قانون صرفا تنظیم‌گری است، افزود: تجربه بیش از 100 کشور در این زمینه وجود دارد لازم است ما هم آن را اجرایی کنیم.

 

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس درباره این طرح، بیان کرد: کسی که یک خودرو و خانه دارد حتی اگر هر روز آن‌ها را تعویض کند مشمول مالیات بر عایدی نمی‌شود.

 

طغیانی ادامه داد: اشخاصی که وارد سوداگری و دلالی در حوزه خودرو، ملک، طلا، ارز و ... شوند مشمول مالیات هستند و بخشی از عایدی‌شان را باید مالیات بدهند تا سرمایه‌های سرگردان سمت این بازارها نرود و به سمت بازارهای مولد برود.

 

وی با اشاره به جزئیات زمانبندی برای اخذ مالیات از عایدی سرمایه، گفت: این نوع مالیات‌ها در سال اول و سال‌های بعدی متفاوت است به این صورت که در سال اول 35 درصد و در سال‌های بعدی 25 درصد مالیات باید پرداخته شود.

 

وی اظهار با تاکید بر اینکه این نوع مالیات برای بیش از نیاز مصرفی در نظر گرفته شده است، گفت: شخصی که یک خودرو و خانه دارد حتی اگر هر روز این خودرو و خانه را تعویض کند مشمول مالیات بر عایدی نمی‌شود.

 

نماینده اصفهان در مجلس با تاکید بر اینکه اجرای این قانون سبب می‌شود که سرمایه مردم به سمت سوداگری و دلالی نرود و از قاچاق و پولشویی نیز می‌کاهد، گفت: در این قانون مقادیر مشخصی برای خرید و فروش در نظر گرفته شده که مشمول مالیات نمی‌شود.

 

طغیانی با تاکید بر اینکه ما ناگزیر به اجرای این قانون به‌منظور مهار سرمایه‌ها و تورم هستیم، گفت: اگر نتوانیم جریان‌های پولی را در اقتصاد کشور مدیریت کنیم، کاهش تورم و تک نرخی کردن آن امکان پذیر نیست./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار